30 augusti 2011

Kellogs special k red berries

Har enorma cravings efter dom just nu. Must have! Tror jag snart hoppar i bilen och far och köper ett paket.



/fanny

29 augusti 2011

Halå

Alla ärenden fixade och disken bortdiskad. Som förövrigt inte var min disk.. Karl, you owe me for that! Nu ska jag åka och va barnvakt en stund åt Tindra och Nellie sen blir det nog bara slapp framför tv:n.



/fanny

Godmorgon

Eller godförmiddag kanske. Sitter dock fortfarande med morgonrocken på och äter rostat bröd med kalles prickiga som gått ut i juni. Jag chansar på att det ännu går att äta, smakar iallafall som vanligt. När jag slöat färdigt ska jag dra till universitetet en sväng efter ett papper som kela jagat hela sommaren, sen en sväng via lägenheten för att se ifall renoveringen framskridit något sen sist och sen vidare via ica efter något ätbart. Äta bör man annars dör man, har jag hört.

/fanny

28 augusti 2011

Back in Ume

Känns skönt att vara tillbaka. Dock är jag ensam nu vilket är lite minde roligt. Min andra hälft for iväg till strömsund från skolan förr idag så jag hann bara vara med honom i några timmar. Får lov att vänta till Fredag nu dåå, hm :l Men Dea kommer iallafall tillbaka på Tisdag så behöver inte vara ensam så länge till.
Ska snart gå sova nu, känner mig jätte slut fast jag sov en stund förr ikväll. Trött fanny iz trött.

/fanny

27 augusti 2011

Done and done

Färdigpackat för denna gång. Tidig väckning väntar också. 05:30, huu.. Ajoo, Nati!



/fanny

12h

Så sitter jag på båten till Umeå. Blev lite ändring, sku egentligen ha tagit båten som gick på kvällen men nu hinner jag träffa Karl en stund innan han igen åker bort. Han är på ngn resa med skolan så kommer annars hem nästa fredag. Nu måste jag dock sätta fart och på och packa!

/fanny

25 augusti 2011

boo

Sista arbetsdagen imorgon, plus att vi blir bjudna på lunch vid Strampen. Sweet! 



/fanny

24 augusti 2011

Kittycats of crete

Sku ha kunnat stoppat alla tussar i resväskan och tagit med hem! Tyvärr sku dom då ha loppat ner alla mina kläder, så det fick va ;p




Enda representabla bilden jag kunde sätta upp utan att blotta hela skrevet.  Han va
så söt när han kom och sökte skuggan under mig! Hade mer bilder men för att inte skylta
med hela härligheten låter jag bli.






/fanny

23 augusti 2011

230811

Världens tröttaste tjej på jobbet idag. Hade dessutom så enformigt göra hela dagen. Satt i en innergård och rev upp ogräs. Har ju musik i öronen nu typ hela dagarna då man inte har någon att snacka skit med så hade väl sjungit med sådär lagom fint med min skönsång i några låtar nu som då. I slutet av dagen märker jag att flera fönster en våning upp hade vart öppna. Hehe, förlåt ni patienter som vart tvungna att lyssna på min vackra stämma!
Förr ikväll var vi på försenat födelsedagskaffe hos Linn som fyllde år förra veckan. Mycket trevligt! Nu ska jag ta mig i kragen och göra klart en uppgift jag skjutit upp i pinsamt många månader, sen ska jag belöna mig med nyaste true blood avsnittet.



/fanny

22 augusti 2011

Zombie mode: On

Jobbat, sovt 3h, stirrat in i dator skärmen. Min dag i ett nötskal! Mycket produktiv som ni märker. Och nu tänkte jag gå lägga mig igen. Gonatt!

/fanny

21 augusti 2011

Sängen

Jag har bott i sängen med datorn som tidsfördriv de senaste två dagarna, eller egentligen 3 med idag. Känns som jag borde göra något vettigt. But still, jag orkar ej. Har heller inte alls någon lust att jobba en vecka till. Känns som en evighet. Mer evighet utan en Dea att prata med. Jag vill åka tillbaka till Sverige nu. Och så vill jag ha min man, nu.

/fanny

19 augusti 2011

Hemkommen

Hej där. Hemkommen efter en ultimat varm och solig vecka i Kreta. Haft det riktigt bra där nere! Men även skönt att komma hem, dock kunde det ju vart lite varmare. Fast det kanske bara är att acceptera att hösten snart knackar på. 
Ska va hemma och bara ta det lugnt nu i helgen och ladda upp inför sista arbetsveckan.



/fanny

8 augusti 2011

Ring

Fick en jättefin Dyrberg/Kern ring i födelsedagspresent av Karl. Puss :)



/fanny

hemhem

Men bara i två och en halv dag. För på onsdag åker vi ner till H:fors för att sen på torsdag morgon flyga till KRETAA! Kommer bli riktigt skoj :)

/fanny

6 augusti 2011

Sushi

Igår åt vi sushi, idag åt vi sushi. Har man cravings så har man! Och attans så gott :)



/fanny

3 augusti 2011

Having a good time

Sista dagen här på Klädesholmen idag. Har haft det jättebra och allt är verkligen superfint här. Ganska så mycket annorlundare skärgård här än hemma i Replot.
Imorgon blir det att bila upp till Umeå för några dagar där sen hem på Måndag morgon.



/fanny