31 maj 2012

Uppackat och urrensat

Tog mig i kragen och packade upp mina 3 väskor jag släpat med mig från Sverige. Tog tillfället i akt och rensade ur klädskrubben på samma gång. Tror jag ska ta och försöka sälja en del av kläderna jag rensade bort. Får man ju lite cash förhoppningsvis :D Resten av kläderna skänker jag till röda korset!



/fanny

1 heeelt år

I tisdags hade jag och Karl ett helt år tillsammans :) Oturligt nog befinner vi oss ca 1200km från varandra. Jag hemma i finland och Karl i Växjö (tror jag). Han är fortfarande på sverigeresa från sin utbildning.

finmålade i UV färg förra hösten



/fanny

30 maj 2012

Jimmy Choo

Har äntligen köpt Jimmy Choo parfymen jag gått och suktat efter sen den kom ut. Hade lite kvar på mitt presentkort från kicks så idag slog
jag till :)

28 maj 2012

Jobb och fest

Har vart tvungen att kombinera helgen med både jobb och lite fest. Har ju vart den årliga brännbollsyran här i Umeå denna helg. Själv jobbade jag hela helgen också så de var lite irriterande att slita inne när det var så fint och varmt ute. På tal om jobbet så jobbade jag min sista dag på Max idag! Eller iallafall för sommaren, får se om jag jobbar nåt i höst. Känns riktigt skönt iallafall! Tråkigt dock att lämna mina fina arbetskamrater.

/fanny

24 maj 2012

23 maj 2012

Onsdag

Har hängt med Saga vovven halva dagen mellan 8-17. Vi har varit på promenad, tittat tv och ätit pizza. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Gick och la mig en stund efter att Saga åkt. Sjukt trött! Känner mig ännu rätt seg så ska snart gå i säng tillbaka. Imorgon väntar arbetspass 1 av 4 som jag har kvar på Max innan jag drar till finland över sommarn. Känns skönt :)




/fanny

21 maj 2012

från värmen till kylan

Back in Umeå efter en riktigt najs vistelse i Göteborg! Synd bara att jag lämnade värsta sommarvärmen för att komma till norrlandskylan här i Umeå. Ibland bor man inte på rätt ställe :P



/fanny

17 maj 2012

Klar för Göteborg

Nu är allt packat och klart. Landar i Gbg ca kl 17. Hoppas på fint väder nu under min vistelse där, så länge det inte regnar är jag nöjd!



/fanny

16 maj 2012

15 maj 2012

Märks det?

Att man saknar sin pojkvän när man går runt i hans tisha och långkalsonger.. haha! Nee men det går ganska bra ändå.



Trots min rätt sena uppstigning (typ 13.30) har jag ändå fått några grejer gjort idag. Har vart duktig och dammsugat, tvättat och faktiskt orkat dra mig till gymmet för en gångs skull. Var ett litet tag sen jag tränade.

Nu degar jag i soffan med glass och BB i tv-rutan!

/fanny

Terribly dark

Favoritlåt för stunden!


/fanny

14 maj 2012

Yeho!

Nu är jag ledig i en och en halv vecka! Och på torsdag bär det av till Gbg! :) Längtaarrr.



/fanny

Good night

12 maj 2012

Nobody listened

Ingen lyssnade på mina böner om icke regn. Det regnade både till och från jobbet. FML! Hur som, sista nattpasset avklarat. Dock ett ganska kaosartat sådant, alla kunder var typ svinpackade och jättedryga! :S Hade lust att klappa till en och annan.
Gonatt!

Fu alla dryga kunder, och regnet!!


/Fanny

11 maj 2012

Prework snack

Fredags gott kvällen till ära.


Okej jag erkänner, har faktiskt köpt godis också.Ville bara verka liite nyttig och endast ta kort på hallonen.. haha. Men de ju faktiskt Fredag, och dessutom sitter jag ensam. Då får man tjocka sig! 
Taggar inför sista nattpasset på Max också, yeho! Ber till gudarna att jag inte behöver cykla i regnet inatt!!

/fanny

boh

Har jobbat natt nu 3 nätter, sista natten inatt! Så jaa, något roligt har inte precis hänt. Längtar bara tills nästa vecka då jag åker ner till Göteborg, kommer bli awesooome. Over and out!



/fanny

9 maj 2012

Cykel

Inatt blev det cykel hem! Tror jag hellre väljer att komma hem på 15-20min än på lite än en timme som det tog för mig att gå senast! :P cykel ftw!!


/fanny

7 maj 2012

Sucker for bikinis

Omöjligt(!!!) för mig att inte köpa nya bikinis :D Har säkert 20 st nu eller nåt, haha nä men de ju bara sommar en gång om året :D Då får man unna sig nya bikinin... typ!



/fanny

6 maj 2012

Nattlig promenix

Jobbade ju natt igår, eller inatt då. Så när jag skulle hem för natten var jag tvungen att ta till mina egna ben när jag inte har tillgång till bil längre. En 5 km promenad kl 4 på morgon tar man inte varje dag :P


/fanny

5 maj 2012

Sad day

För en liten stund sen körde Karl iväg hemåt, på måndag börjar deras Sverige resa från skolan. Vet inte när vi kommer ses nu men iallafall inte på en månad, antagligen mer :( booooh!!

/sadfacefanny

4 maj 2012

Darn

Har blivit förkyld igen!! Tredje gången nu, var ju inte alls länge sen jag blev kvitt den förra förkylningen :( Skulle ju och jobba inatt egentligen men vart tvungen att ringa och sjukanmäla mig. Har noll energi och hela jag är helt slut. Har nog lite feber också känner jag. Förhoppningsvis känner jag mig bättre imorgon så jag kan jobba då!

/Fanny