3 november 2008

fredag, lördag, söndag, måndag

Fredag: Blev stan som sagt. Jag och sara for till en fest i stan. Meen, va väl kanske int så värst skoj me tanke på att den var i ett höghus, så man fick inte alls vara högljudd eftersom dom fått typ två varningar av grannen och till sist blev alla utslängda, fast sen när vi gått så skulle vi ha fått komma tillbax men jag och sara orkade inte vara där längre. Kände heller inte många där. Såå, vi gick in till stan och väntade på alex och hans en kompis och sen for vi till alex's internat.

Lördag: Hmm, utslängd x3. Haha, fast annars helt kul nog. Vi packade in oss 7 st härifrån och iväg bar det först till solf, men där var det jäkligt lame när vi kom dit. Bara massa rocka billys typ, hm. Så var det en fest i toby så vi for dit och kikade. Men där hann vi inte vara länge förrän alla var tvungna att fara. Kan ju säga att jag inte skulle velat vakna upp i det huset. Meen iallafall, vi for tillbaka till solf. Där var det nu mer människor än då vi kom dit först och helt trevligt. Fast sen av någon anledning började det komma massa poliser och återigen skulle alla ut :D haha, suck. Då bar det iväg mot replot. For till lokalen här, kom en par människor och var faktiskt helt skoj. Blev lite drama och alla skulle ut ett tag, men var väl no ennu där en timme till ändå. Hem började vi gå ca 06.45 och kallt som faen var det. Somnade gjorde vi nästan mot 07.30, hyi hyi. Alldeles för sent.

Söndag: Bestod av provläsande och allmänt slöande. Förstås gympa på kvällen.

Måndag: Rella provet svårt! Kommer ej få bra där. Kommer hem--> mera provläsande till geografi, jobbigt. Nu ska jag alldeles just ta och lägga mig ner i sängen och titta heroes, jipii.
(ursäkta för långt inlägg)

/fanny

Inga kommentarer: