15 januari 2009

På tal om adjektiv

I skolan hade Sara skrivit en adjektivsaga för att sen jag dea och jessica skulle säga massa adjektiv för henne att fylla i. Grymt roligt detta, man får sig verkligen ett gott skratt! Adjektivsagorna var något av en favorit på modersmåls timmarna i högstadiet.

haha, när sara läste upp den skrattade jag så tårarna rann :' ) Och ja, BÖR EJ TAS SERIÖST! :D


Andrea, heter en gasig tjej från en kåt ö som heter Replot. Andrea har massa tröga kompisar, bl.a. Sara, Jessica och Fanny. Fanny är ganska finurlig för hon har en fet hund vid namn Rufus. Sara är väldigt slemmig trots att hon ibland är bajsnödig. Jessica är inte en söt Replotbo.. Eftersom hon bor i den stroppiga ödemarken. Ibland hittar alla fyra fula flickor på näsvisa saker. T.ex. tittar på äckliga pojkar. Pojkar är inte särskilt snuskiga, men ganska roliga oavsett. Sara, Dea och Jessica har varsin bitchig pojkvän. Fanny har ingen pojkvän, för hon tycker dom är blöta. Med det är nog bara en tidsfråga innan Fanny också har en storbröstad pojkvän. Men hon väntar bara på den fisförnämaste av dom alla.
Sara, Fanny och Jessica tycker att Dea är mensig. För hon har så stöddiga trosor och gillar sexiga snoppar. Fast ibland gör Fanny det också, men hon påstår att hon bara gillar nördiga snoppar. Men vem tror på den lönnfeta lögnen?

/fanny

Inga kommentarer: